Mamas & Mat Tjenester


Arbeider du i en bedrift med ca. 20 – 50 personer i Oslo omegn og i området rundt Ski, kan en mamas komme til din arbeidsplass og tilberede lunsj for de ansatte. Et sunt og godt måltid i løpet av arbeidsdagen er med på å gi energi og trivsel samt bidra til et godt miljø. 

Vi setter høye krav til hygiene, service og gode råvarer og ønsker å inspirere til et næringsrikt kosthold både på jobb og hjemme. Vi er stolte av våre mamaser som er effektive, hyggelige og profesjonelle, og som sørger for et variert tilbud med nasjonale og internasjonale retter. Innkjøp av råvarer gjøres enten fra din lokale nærbutikk, eller på Kolonial.no og vi tilbereder maten på deres kjøkken.

De ansatte kan nyte både kald og varm mat og på ukesmenyene vi tilbyr, har vi fokus på variasjon og godt utvalg.

“Med kantinedrift fra Moving Mamas bidrar du ikke bare til den viktige inkluderingsdugnaden i Norge, men du sørger for fornøyde medarbeidere og en enklere hverdag”

Det skal være enkelt å benytte seg av våre tjenester, og vi er fleksible og løsningsorienterte. 

Velg fra en av våre pakker og bestem selv om du ønsker hver dag eller noen dager i uken.

Vi kan også tilby frokost, møtemat eller overtidsmat. 

“Ditt ønske – vår glede”

 

Ta kontakt med oss i dag for å sikre deg og dine ansatte et sosialt avbrekk i hverdagen, samt skape en viktig arbeidsplass og et flerkulturelt arbeidsmiljø. 

Hva sier våre kunder?


«Vi er en del av inkluderingsdugnaden i praksis. Vårt samarbeid med MM betyr lønnet arbeid for en somalisk 6-barnsmor, og et mer flerkulturelt arbeidsmiljø hos oss.»


- Elise, Qvartz, spiseromskunde siden april 2017.

«Vi er ca 30 til lunch hver dag, ulike firmaer. Sosialt, hyggelig avbrekk. Kostnad/tidsbesparing er god. Så er det bonus at vi har skapt en arbeidsplass for en som er ny i Norge.»


- Erling, Vinderen, spiseromskunde siden april 2018.

«For våre ansatte er lunchen veldig viktig! En Papa og en Mama fra Moving Mamas sørger for sunn og hjemmelaget lunch hver dag – og frokost til allmøtet på fredager.»


- Anne-Marthe, Designit, spiseromskunde fra april 2019.