Kantine

Sunn og bærekraftig lunsj for dine medarbeidere skaper jobbmulighet for våre Mamas

Med kantinedrift fra Moving Mamas bidrar du til den viktige inkluderingsdugnaden i Norge

Moving Mamas tilbyr mattjenester for næringsliv. Jobber du i en bedrift med ca. 20 – 50 personer i Oslo omegn og i området rundt Ski, kan en Mama komme til din arbeidsplass og tilberede lunsj for de ansatte. Det skal være enkelt å benytte seg av våre tjenester, og vi er fleksible og løsningsorienterte. Velg fra en av våre pakker og bestem selv om du ønsker hver dag eller noen dager i uken. Vi kan også tilby frokost, møtemat eller overtidsmat.

Et sunt og godt måltid i løpet av arbeidsdagen er med på å gi energi og trivsel samt bidra til et godt miljø

Vi setter høye krav til hygiene, service og gode råvarer og ønsker å inspirere til et næringsrikt kosthold både på jobb og hjemme. Vi er stolte av våre Mamas som er effektive, hyggelige og profesjonelle, og som sørger for et variert tilbud med nasjonale og internasjonale retter. Innkjøp av råvarer gjøres enten fra din lokale nærbutikk, eller på oda.no og vi tilbereder maten på deres kjøkken. De ansatte kan nyte både kald og varm mat, etter hva vi har avtalt.

Hva kundene sier

Qvartz - spiseromskunde siden april 2017

Vi er en del av inkluderingsdugnaden i praksis. Vårt samarbeid med MM betyr lønnet arbeid for en somalisk 6-barnsmor, og et mer flerkulturelt arbeidsmiljø hos oss.

– Elise

Vinderen - spiseromskunde siden april 2018

Vi er ca 30 til lunch hver dag, ulike firmaer. Sosialt, hyggelig avbrekk. Kostnad/tidsbesparing er god. Så er det bonus at vi har skapt en arbeidsplass for en som er ny i Norge

– Erling

Designit - spiseromskunde siden april 2019

For våre ansatte er lunchen veldig viktig! En Papa og en Mama fra Moving Mamas sørger for sunn og hjemmelaget lunch hver dag – og frokost til allmøtet på fredager.

– Anne-Marthe

TA KONTAKT FOR EN HYGGELIG PRAT


Vi vil gjerne ha kontakt med bedrifter som vil leie inn våre flinke Mamas eller kjøpe profileringsprodukter fra oss, eller snakke om annet samarbeid.

Og med privatpersoner som vil kjøpe våre flotte produkter.

Fyll ut navn og epost i vårt skjema, så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

  FYLL UT SKJEMA OG VI VIL TA KONTAKT MED DEG!

  Ditt Navn (kreves)

  Din Email (kreves)

  Telefonnummer (kreves)

  Emne

  Din beskjed eller bestilling